Vesti

Komora menadžera ljudskih resursa Srbije sa zadovoljstvom Vas poziva da učestvujete u izboru NAJBOLJI U SRBIJI za 2021 godinu iz menadžmenta ljudskih resursa, menadžmenta talenta. 

Komora menadžera ljudskih resursa Srbije je zakonski nosilac autorskog prava (AA za Srbiju broj 071/2019) i intelektualnog prava (ZZIS Republike Srbije  А-0015/2022) izbora najboljih ljudi, tima, agencija i organizacija iz oblasti - upravljanje ljudskim resursima, upravljanje talentom tj. menadžment ljudskih resursa i menadžment talenta.

Nagrada „Najbolji u Srbiji“ je najtraženija, najprestižnija i najdugovečnija nagrada u oblasti upravljanja ljudskim resursima, koju prepoznaju organizacije i pojedinci koji pomeraju granice prakse i nauke u odnosu prema ljudima i radu.

Izbor i dodeljivanje nagrada „NAJBOLJI U SRBIJI" ima za cilj prepoznavanje onih pojedinaca i institucija koje su dale najveći doprinos praksi upravljanja ljudskim resursima u Srbiji u proteklom i sadašnjem vremenu.

NAJBOLJI SUMARUM1

Vašim učešćem u izboru NAJBOLJI U SRBIJI pružate sebi i organizaciji priliku da učestvujete na jedinstvenom svečanom događaju, da budete u društvu najboljih, da se upoznate, porazgovarate i da razmenite iskustva i da date puni doprinos sa ostalim profesionalcima koji su se prepoznali kao lideri iz oblasti menadžment ljudskih resursa u Srbiji.

Za više informacija posetite sajt www.najboljiusrbiji.rs

 Dobrodošli

 Komora menadžera ljudskih resursa Srbije

Organi KomoreKomora menadžera ljudskih resursa Srbije je osnovana radi unapređenja...


Opširnije

Etički kodeksSvi članovi Komore menadžera ljudskih resursa Srbije koji učestvuju u aktivnostima Komore...


Opširnije

PropisiSkup propisa važnih za funkcionisanje Komore menadžera ljudskih resursa Srbije...


Opširnije

Kontakt info

KOMORA MENADŽERA
LJUDSKIH RESURSA SRBIJE

Adresa:
Đorđa Vojnovića 118
Inđija
Republika Srbija

Telefon:
+381.60.50.44.009

Internet:
www.hrkomora.rs

e-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 50 gostiju i nema prijavljenih članova