Вести

Управни одбор Коморе менаџера људских ресурса Србије донео је одлуку да се дан 20 мај прогласи за дан менаџера људских ресурса Србије.

20. маја, менаџери, професионалци и организације широм света прослављају Међународни дан људских ресурса установљен од стране Светске федерације удружења за управљање људима.  Република Србија као највећа земља Балкана са великим бројем људи, стручњака, који се баве пословима из менаџмента људских ресурса или управљања људима, заслужује да има свој дан у коме ће се одати признање људима који су се показали и доказали у раду, који су уложили и улажу огроман труд како би помогли свим запосленима и организацијама, који су потврдили да су људи најбитнији део сваке организације без обзира на област пословања, а менаџмент људских ресурса/управљање људима најважнија функција у организацији.

Комора менаџера људских ресурса Србије као репрезентативно удружење људи који се баве менаџментом људских ресурса у Србији, која је законски носилац ауторског и интелектуалног права додељивања награда из менаџмента људских ресурса и менаџмента талента, донела је одлуку да се дан 20 мај прославља као дан удружења, као дан људи који су показали своју битност, нарочито у овом тешком времену пандемије за који се искрено надамо да ће ускоро бити за нама, и на тај датум ће се одржавати годишња скупштина и свечана церемонија доделе награда „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ“.

Користимо ову прилику да позовемо све људе да нам се придруже и да следећи 20 мај учинимо празником како доликује људима који су ту увек кад је потребно за људе.

Комора менаџера људских ресурса Србије

www.komoramljr.rs

www.najboljiusrbiji.rs

www.nacionalnaakademija.rs

www.resurs.rs

Органи КомореКомора менаџера људских ресурса Србије је основана ради унапређења...


Опширније

Етички кодексСви чланови Коморе менаџера људских ресурса Србије који учествују у активностима Коморе...


Опширније

ПрописиСкуп прописа важних за функционисање Коморе менаџера људских ресурса Србије...


Опширније

Контакт инфо

КОМОРА МЕНАЏЕРА
ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ

Адреса:
Ђорђа Војновића 118
Инђија
Република Србија

Телефон:
+381.60.50.44.009

Интернет:
www.hrkomora.rs

e-mail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 81 гостију и нема пријављених чланова