Вести

Комора менаџера људских ресурса Србије са задовољством Вас позива да учествујете у избору НАЈБОЉИ У СРБИЈИ за 2021 годину из менаџмента људских ресурса, менаџмента талента. 

Комора менаџера људских ресурса Србије је законски носилац ауторског (AA за Србију број 071/2019) и интелектуалног права (Завод за заштиту интелектуалне својине број Републике Србије A-0015/2022) избора најбољих људи, тима, агенција и организација из области - управљање људским ресурсима, управљање талентом тј. менаџмент људских ресурса и менаџмент талента.

Награда „Најбољи у Србији“ је најтраженија, најпрестижнија и најдуговечнија награда у области управљања људским ресурсима, коју препознају организације и појединци који померају границе праксе и науке у односу према људима и раду.

Избор и додељивање награда „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ" има за циљ препознавање оних појединаца и институција које су дале највећи допринос пракси управљања људским ресурсима у Србији у протеклом и садашњем времену.

NAJBOLJI SUMARUM1

Вашим учешћем у избору НАЈБОЉИ У СРБИЈИ пружате себи и организацији прилику да учествујете на јединственом свечаном догађају, да будете у друштву најбољих, да се упознате, поразговарате и да размените искуства и да дате пуни допринос са осталим професионалцима који су се препознали као лидери из области менаџмент људских ресурса у Србији.

За више информација посетите сајт www.najboljiusrbiji.rs

избор најбољиј 2021 page 0001 1

 Добродошли

 Комора менаџера људских ресурса Србије

Органи КомореКомора менаџера људских ресурса Србије је основана ради унапређења...


Опширније

Етички кодексСви чланови Коморе менаџера људских ресурса Србије који учествују у активностима Коморе...


Опширније

ПрописиСкуп прописа важних за функционисање Коморе менаџера људских ресурса Србије...


Опширније

Контакт инфо

КОМОРА МЕНАЏЕРА
ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ

Адреса:
Ђорђа Војновића 118
Инђија
Република Србија

Телефон:
+381.60.50.44.009

Интернет:
www.hrkomora.rs

e-mail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 56 гостију и нема пријављених чланова